1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את זרעי הצ'יה וזרעי הפשתן יחד עם המים. נותנים לתערובת לנוח כ-5 דקות עד שהזרעים סופגים את המים ונוצרת תערובת ג'לית.
3. מוסיפים את המלח, שמן הזית והתבלינים שבחרתם ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
4. משטחים את התערובת על נייר האפייה בעובי של כ-0.5 ס"מ. ניתן להשתמש בכף או בידיים כדי לשטח את התערובת בצורה אחידה.
5. אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות, או עד שהקרקרים מזהיבים ופריכים.
6. מוציאים מהתנור, נותנים לקרקרים להתקרר מעט, ולאחר מכן חותכים לריבועים או צורות לפי העדפתכם.
7. מגישים את הקרקרים עם מטבל אהוב או ככה כמו שהם, ונהנים!