1. תחילה, יש לוודא שהסלמון טרי ונקי מעצמות. ניתן לבקש מהדייג להסיר את העור והעצמות.
2. חותכים את פילה הסלמון לפרוסות דקות מאוד בעזרת סכין חדה. מומלץ להניח את הסלמון במקפיא לכ-15 דקות לפני החיתוך כדי להקל על התהליך.
3. מסדרים את פרוסות הסלמון על צלחת הגשה בצורה אסתטית.
4. בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, רוטב הסויה והג'ינג'ר המגורד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5. יוצקים את הרוטב על פרוסות הסלמון בצורה אחידה.
6. מפזרים מעל את השומשום הקלוי, העירית והכוסברה הקצוצה.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים.