1. התחילו בחיתוך הטונה לפרוסות דקות ככל האפשר. כדי להקל על החיתוך, ניתן להכניס את הטונה למקפיא למשך כ-15 דקות לפני החיתוך.
2. סדרו את פרוסות הטונה על צלחת הגשה בצורה אסתטית, כך שכל פרוסה תכסה את השנייה חלקית.
3. בקערה קטנה, ערבבו את שמן השומשום עם מיץ הלימון, הוסיפו מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
4. בעזרת כף, זלפו את הרוטב על פרוסות הטונה בצורה שווה.
5. פזרו מעל את הכוסברה הקצוצה, השומשום הקלוי והבצל הירוק הקצוץ.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הטריים והמרעננים של המנה.