1. תחילה, יש לוודא שהדג טרי ונקי מעצמות. ניתן לבקש מהדייג להסיר את העור והעצמות.
2. פורסים את פילה הדג לפרוסות דקות מאוד בעזרת סכין חדה. מומלץ להניח את הדג במקפיא לכ-15 דקות לפני הפריסה כדי להקל על החיתוך.
3. מסדרים את פרוסות הדג על צלחת הגשה בצורה אחידה.
4. מזלפים מעל את שמן הזית ומיץ הלימון בצורה שווה.
5. מפזרים מעל את גרידת הלימון, הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע בצורה אחידה.
6. מתבלים במלח ים ופלפל שחור לפי הטעם.
7. מפזרים מעל את הצנוברים הקלויים ואת הפרמזן המגורד אם רוצים.
8. מגישים מיד ונהנים מהטריות והטעמים המופלאים.