1. התחילו בהכנת הדג: חתכו את פילה הדג לפרוסות דקות מאוד בעזרת סכין חדה. הניחו את הפרוסות על צלחת הגשה גדולה בצורה מסודרת.
2. חיתוך הזוקיני: בעזרת קולפן ירקות, חתכו את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות. פזרו את רצועות הזוקיני מעל פרוסות הדג בצורה אחידה.
3. תיבול: זלפו את שמן הזית מעל הדג והזוקיני. סחטו את מיץ הלימון מעל, ופזרו מלח ים ופלפל שחור לפי הטעם.
4. קישוט: פזרו את עלי הבזיליקום הטריים מעל המנה, הוסיפו את הצנוברים הקלויים ואם רוצים, פזרו מעט פרמזן מגורד.
5. הגשה: הגישו את הקרפצ'יו מיד, כשהוא טרי ומרענן.