1. התחילו בחיתוך פילה הדג לפרוסות דקות ככל האפשר. כדי להקל על החיתוך, ניתן להכניס את הדג למקפיא למשך 10-15 דקות לפני החיתוך.
2. סדרו את פרוסות הדג על צלחת הגשה גדולה בצורה אחידה.
3. זלפו מעל את שמן הזית ומיץ הלימון, ודאגו שכל פרוסה תקבל מעט מהטעמים.
4. פזרו מעל מלח ים גס ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
5. הוסיפו את עלי הרוקט בצורה אסתטית על גבי הדג.
6. פזרו את הצנוברים הקלויים מעל עלי הרוקט.
7. סיימו עם פיזור פרמזן מגורד וזילוף חומץ בלסמי מצומצם.
8. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הטריים והמרעננים.