
1. התחילו בהכנת הדג: חותכים את פילה הדג לקוביות בגודל בינוני. מחממים כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את קוביות הדג. מטגנים את הדג עד שהוא מתחיל להזהיב מכל הצדדים, כ-5 דקות. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
2. באותה מחבת, מוסיפים את כף החמאה הנוספת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא שקוף ורך, כ-5 דקות. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד דקה.
3. מוסיפים את היין הלבן למחבת ומבשלים עד שהיין מצטמצם לחצי, כ-5 דקות. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים את הרוטב על אש נמוכה עד שהוא מסמיך מעט, כ-10 דקות.
4. מחזירים את קוביות הדג למחבת ומבשלים עוד 5 דקות, עד שהדג מבושל לחלוטין וסופג את טעמי הרוטב.
5. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בעדינות. מסירים מהאש ומגישים חם, מקושט בפטרוזיליה קצוצה.