1. בקערה גדולה, מערבבים את הטונה המסוננת עם הבצל הקצוץ והשום הכתוש. מערבבים היטב כדי שהטעמים יתמזגו.
2. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות, וממשיכים לערבב.
3. מוסיפים את הביצה, פירורי הלחם, מיץ הלימון וגרידת הלימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ומניחים על מגש.
5. מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד שהן מזהיבות ופריכות, כ-3-4 דקות לכל צד.
6. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים חם עם פרוסות לימון טרי וסלט ירקות טרי בצד.