1. מתחילים בהכנת התערובת לקציצות: בקערה גדולה מערבבים את פילה הדג הטחון עם הבצל הירוק, השום, הג'ינג'ר, רוטב הסויה, שמן השומשום, רוטב הדגים והסוכר החום. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
2. מוסיפים את הביצה ופירורי הלחם וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתגבשת וניתן ליצור ממנה קציצות.
3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הכוסברה, הנענע והבזיליקום. מערבבים שוב כדי שהטעמים יתמזגו.
4. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
5. יוצרים קציצות בגודל הרצוי ומניחים על התבנית. מטפטפים מעט מיץ לימון על כל קציצה.
6. אופים בתנור כ-25-30 דקות, עד שהקציצות מזהיבות ומבושלות היטב.
7. מגישים חם עם רוטב סויה או רוטב צ'ילי מתוק בצד.