1. תחילה, יש לטחון את פילה הדג במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. אם אין לכם מעבד מזון, ניתן לקצוץ את הדג דק מאוד בעזרת סכין חדה.
2. לאחר מכן, יש להעביר את תערובת הדג לקערה גדולה ולהוסיף את הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות. לערבב היטב.
3. להוסיף את הביצה, פירורי הלחם, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור לתערובת ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. לחמם שמן במחבת גדולה על חום בינוני. בינתיים, ליצור מהתערובת קציצות בגודל הרצוי (כ-2 כפות לתוך כל קציצה).
5. לטגן את הקציצות בשמן החם כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות וקריספיות.
6. להוציא את הקציצות מהמחבת ולהניח על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. להגיש חם עם פרוסות לימון טרי וסלט ירקות רענן.