1. תחילה, נחתוך את פילה הדג לקוביות קטנות ונעביר לקערה גדולה.
2. נוסיף לקערה את הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, קמח תפו"א, הפטרוזיליה והשמיר.
3. נתבל במלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. נחמם שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
5. ניצור מהתערובת קציצות קטנות ונניח בזהירות במחבת החמה.
6. נטגן את הקציצות כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות ומבושלות היטב.
7. נוציא את הקציצות מהמחבת ונניח על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
8. נגיש חם לצד סלט ירקות טרי או טחינה.