1. תחילה, יש לטחון את פילה הדג במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
2. להעביר את תערובת הדג לקערה גדולה ולהוסיף את הביצה, רוטב הדגים, קמח התירס, קארי ירוק, כוסברה, שום, ג'ינג'ר, פלפל צ'ילי, מלח ופלפל.
3. לערבב היטב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. לחמם שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
5. ליצור קציצות קטנות מהתערובת ולהניח בזהירות במחבת החמה.
6. לטגן את הקציצות כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות ופריכות.
7. להוציא את הקציצות מהמחבת ולהניח על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
8. להגיש חם עם רוטב צ'ילי מתוק או רוטב סויה בצד.