1. בקערה גדולה, מערבבים את הדג הטחון עם הבצל הקצוץ והשום הכתוש. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע ומערבבים היטב.
2. מוסיפים את הביצה, פירורי הלחם, מיץ הלימון וקליפת הלימון המגוררת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ומניחים על מגש.
4. מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. מטגנים את הקציצות מכל צד עד שהן מזהיבות ומבושלות היטב, כ-4-5 דקות לכל צד.
5. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
6. מגישים חם עם פרוסות לימון טרי ועשבי תיבול לקישוט.