
1. אם אתם משתמשים בפירות יער קפואים, הניחו להם להפשיר בטמפרטורת החדר למשך כ-15 דקות.
2. בקערה גדולה, ערבבו את גבינת המסקרפונה עם השמנת המתוקה, הסוכר ותמצית הווניל. השתמשו במיקסר ידני כדי לקבל תערובת חלקה ואוורירית.
3. הוסיפו את מיץ הלימון לתערובת וערבבו בעדינות.
4. בקערה נפרדת, ערבבו את פירות היער עם כף סוכר נוספת, אם אתם אוהבים מתוק במיוחד.
5. התחילו בהרכבת הקינוח: הניחו שכבה של ביסקוויטים מרוסקים בתחתית כוסות הגשה אישיות.
6. מעל הביסקוויטים, הוסיפו שכבה נדיבה של קרם המסקרפונה.
7. הוסיפו שכבה של פירות יער מעל הקרם.
8. חזרו על השכבות עד למילוי הכוסות, וסיימו בשכבת קרם.
9. פזרו מעל הקרם שקדים קלויים קצוצים לקישוט.
10. קשטו בעלי נענע טריים והגישו מיד או שמרו במקרר עד ההגשה.