1. התחילו במילוי כוסות הקוקטייל בקרח עד חצי הגובה. הקרח ישמור על הקוקטייל קר ומרענן.
2. במערבל קוקטייל, ערבבו את הרום הלבן, מיץ התפוח הירוק וסירופ הסוכר. נערו היטב כדי שהטעמים יתמזגו יחד.
3. מזגו את התערובת לכוסות המלאות בקרח.
4. הוסיפו לכל כוס 60 מ"ל מי טוניק. המי טוניק יוסיפו לקוקטייל גזים ורעננות.
5. ערבבו בעדינות עם כף ארוכה כדי לשלב את כל המרכיבים יחד.
6. לקישוט, הוסיפו פרוסות תפוח ירוק ועלי נענע לכל כוס. הקישוט לא רק יוסיף יופי לקוקטייל, אלא גם יעמיק את הטעמים.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעם המרענן והמיוחד!