1. התחילו בהכנת הכוסות: קחו ארבע כוסות קוקטייל והניחו אותן במקפיא לכמה דקות כדי לקרר אותן.
2. בזמן שהכוסות מתקררות, הכינו את הקוקטייל: קחו שייקר והוסיפו לתוכו את הרום הלבן, קרם הקוקוס, סירופ הסוכר ומיץ הליים הטרי.
3. הוסיפו קוביות קרח לשייקר וסגרו אותו היטב. נערו את השייקר בעוצמה למשך כ-15 שניות עד שהמשקה מתקרר היטב.
4. הוציאו את הכוסות מהמקפיא ומזגו את הקוקטייל לתוכן בעדינות.
5. גרדו מעט אגוז מוסקט מעל כל כוס לקישוט והוסיפו פרוסת ליים על שפת הכוס.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעם החלומי!