1. התחילו בהכנת סירופ בזיליקום: קחו 10 עלי בזיליקום וכתשו אותם יחד עם כף סוכר עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו 30 מ"ל מים חמים וערבבו עד שהסוכר נמס. הניחו לסירופ להתקרר.
2. במכתש ועלי, כתשו את עלי הבזיליקום הנותרים יחד עם כף סוכר נוספת עד לקבלת תערובת ריחנית.
3. מלאו שייקר בקרח כתוש והוסיפו את הרום, מיץ הרימונים, מיץ הלימון, וסירופ הבזיליקום שהתקרר. נערו היטב עד שהתערובת קרה ומעורבבת.
4. סננו את התערובת לכוסות קוקטייל מקוררות.
5. קשטו כל כוס בגרעיני רימון ובעלה בזיליקום טרי. הגישו מיד ותיהנו!