1. מתחילים בהכנת סירופ הסוכר: מערבבים חצי כוס סוכר עם חצי כוס מים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מערבבים עד שהסוכר נמס לחלוטין. מסירים מהאש ומניחים להתקרר.
2. בכוס גדולה או קנקן, מערבבים את הערק, מיץ הפסיפלורה, סירופ הסוכר שהתקרר ומיץ הלימון. מערבבים היטב עד שהכל מתאחד.
3. ממלאים כוסות הגשה בקרח כתוש עד חצי הגובה.
4. מוזגים את תערובת הקוקטייל לכוסות המוכנות.
5. מקשטים כל כוס בפרוסת לימון ועלי נענע טריים.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים!