1. התחילו בהכנת סירופ הסוכר: ערבבו 1/4 כוס סוכר עם 1/4 כוס מים בסיר קטן. חממו על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. הניחו להתקרר.
2. מלאו שייקר בקרח כתוש.
3. הוסיפו לשייקר את הערק, מיץ האשכוליות וסירופ הסוכר שהתקרר.
4. קחו את גבעולי התימין והוסיפו לשייקר. נערו היטב את השייקר כדי לערבב את כל המרכיבים.
5. מזגו את הקוקטייל לכוסות גבוהות.
6. קשטו כל כוס בפרוסת אשכולית וגבעול תימין טרי.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעם המרענן!