
1. מתחילים בהכנת הכוסות: מניחים בכל כוס 2 עלי נענע וחתיכת ליים אחת. בעזרת כף עץ או מועך, מועכים את הנענע והליים יחד כדי לשחרר את המיצים והניחוחות.
2. מוסיפים כף סוכר לכל כוס וממשיכים למעוך בעדינות כדי שהסוכר יתמזג עם המיצים.
3. ממלאים כל כוס בכוס קרח עד הסוף.
4. מוסיפים 30 מ"ל ערק לכל כוס, ומערבבים בעדינות כדי שהערק יתפזר באופן שווה.
5. מוסיפים 60 מ"ל סודה לכל כוס ומערבבים שוב בעדינות.
6. מקשטים כל כוס בפרוסת לימון ועלי נענע נוספים, ומגישים מיד.