1. התחילו בהכנת כל המרכיבים על השולחן, כדי שהכל יהיה מוכן ומסודר.
2. קחו שייקר והוסיפו לתוכו את הוויסקי, מיץ האננס, מיץ הלימון וסירופ הסוכר.
3. מלאו את השייקר בקרח כתוש עד חצי הגובה.
4. נערו את השייקר היטב במשך כ-20 שניות, עד שהמשקה מתקרר היטב והטעמים מתערבבים.
5. קחו כוסות קוקטייל והעבירו את המשקה דרך מסננת לתוך הכוסות.
6. קשטו כל כוס בפרוסת אננס ועלי נענע, להוספת ניחוח וטעם.
7. הגישו מיד ותיהנו מהקוקטייל המרענן והטעים הזה!