1. התחילו בהכנת הסירופ סוכר: ערבבו כמות שווה של סוכר ומים בסיר קטן, חממו על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. הניחו להתקרר.
2. מלאו שייקר בקרח עד חציו.
3. הוסיפו לשייקר את הוויסקי, מיץ התפוזים, מיץ הלימון, סירופ הסוכר וביטר התפוזים.
4. נערו היטב את השייקר במשך כ-20 שניות עד שהמשקה קר ומעורבב היטב.
5. סננו את הקוקטייל לכוסות קוקטייל מקוררות.
6. קשטו כל כוס בפרוסת תפוז ועלה נענע.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!