1. התחילו בהכנת הכוסות: קחו שתי כוסות קוקטייל והניחו אותן במקפיא לכמה דקות כדי לקרר אותן.
2. בזמן שהכוסות מתקררות, הכינו את הקוקטייל: קחו שייקר והוסיפו לתוכו את הוויסקי, מיץ התפוחים, סירופ המייפל ומיץ הלימון. הוסיפו קמצוץ קינמון וקמצוץ אגוז מוסקט.
3. מלאו את השייקר בקרח עד חצי הגובה, וסגרו אותו היטב. נערו את השייקר בעוצמה למשך כ-20 שניות, עד שהשייקר מתקרר מבחוץ.
4. הוציאו את הכוסות מהמקפיא וסננו את הקוקטייל לתוכן בעזרת מסננת כדי להיפטר מהקרח.
5. קשטו כל כוס בפרוסת תפוח על שפת הכוס, והגישו מיד.