1. התחילו בחימום כוס מים עד לרתיחה קלה. הוסיפו את מקל הקינמון, כוכבי האניס והציפורן למים החמים ותנו להם להשרות במשך 5 דקות כדי לשחרר את הטעמים.
2. בזמן שהמים סופגים את טעמי התבלינים, הכינו את הכוסות לקוקטייל. מלאו כל כוס בקרח עד חצי הגובה.
3. לאחר שהמים ספגו את טעמי התבלינים, סננו אותם כדי להוציא את התבלינים והוסיפו את המים המתובלים לכוסות עם הקרח.
4. הוסיפו לכל כוס 50 מ"ל וויסקי ו-25 מ"ל ליקר תפוזים.
5. הוסיפו חצי כף דבש לכל כוס וערבבו היטב עד שהדבש נמס לחלוטין.
6. קשטו כל כוס בפרוסת תפוז ופרוסת לימון.
7. הגישו מיד ותיהנו מהחום והטעמים המיוחדים של הקוקטייל.