1. מתחילים עם הכנת הכוסות: ממלאים שתי כוסות אולד פאשן בקרח כדי לקרר אותן.
2. בזמן שהכוסות מתקררות, לוקחים שייקר וממלאים אותו בקרח.
3. מוסיפים לשייקר את הוויסקי, מיץ הלימון, סירופ המייפל והאנגוסטורה ביטרס.
4. מנערים היטב את השייקר במשך כ-15 שניות עד שהמשקה מתקרר ומתערבב היטב.
5. מרוקנים את הקרח מהכוסות ומוזגים את הקוקטייל לתוכן.
6. מקשטים כל כוס בפרוסת תפוז ודובדבן מרשינו.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המדהימים!