1. התחילו בהכנת סירופ הסוכר: בסיר קטן, חממו 50 מ"ל מים עם 50 גרם סוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין. הוסיפו את הציפורן והמשיכו לחמם על אש נמוכה למשך 5 דקות כדי שהטעמים יתמזגו. הסירו מהאש ותנו לסירופ להתקרר.
2. במיקסר קוקטייל, ערבבו את הוודקה, מיץ תפוזי הדם וסירופ הסוכר המצונן. הוסיפו קרח וערבבו היטב עד שהמשקה קר.
3. מזגו את הקוקטייל לכוסות קוקטייל קרות, וקשטו בפרוסות תפוז דם.
4. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים החמימים והמרעננים.