1. מחממים את השמן זית בסיר גדול על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים את הגזרים, הקישואים והפלפל האדום וממשיכים לטגן כ-5 דקות.
3. מוסיפים את גרגרי החומוס, הכמון, הכורכום, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
5. מוסיפים את הקוסקוס, מערבבים ומכסים את הסיר. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות.
6. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לעוד 10 דקות.
7. פותחים את הסיר, מערבבים את הקוסקוס עם הירקות ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
8. מגישים חם ונהנים!