1. משרים את הבורגול במים למשך 10 דקות ולאחר מכן מסננים.
2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהוא משנה צבע.
4. מוסיפים את הכמון, הפפריקה, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את הבורגול המסונן ומערבבים עד שהכל מתאחד.
6. מוסיפים את הפטרוזיליה והמים ומבשלים על אש נמוכה למשך 20 דקות.
7. יוצרים כדורים מהתערובת ומניחים על תבנית אפייה.
8. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דקות או עד שהקובה מזהיבה.