1. מתחילים בחימום המים והשמן בסיר קטן עד לרתיחה.
2. מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח בבת אחת ומערבבים במהירות עד לקבלת בצק חלק.
3. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם פיה כוכבית.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול.
5. מזלפים את הבצק לשמן החם באורך של כ-10 ס"מ כל אחד.
6. מטגנים את הצ'ורוס עד שהם זהובים מכל הצדדים, כ-2-3 דקות.
7. מוציאים את הצ'ורוס לנייר סופג.
8. מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה ומגלגלים את הצ'ורוס בתערובת.
9. מגישים חם לצד כוס קפה מהביל.