
 
											1. תחילה, נערבב בקערה את הביצים והחלב עד לקבלת תערובת אחידה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב.
2. נטבול כל פרוסת לחם בתערובת הביצים והחלב, ונניח בצד לכמה דקות כדי שהלחם יספוג את הנוזלים.
3. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף את שמן הזית. כשהשמן חם, נטגן את פרוסות הלחם עד שהן מזהיבות משני הצדדים, כ-3-4 דקות לכל צד.
4. לאחר שהלחם מוכן, נניח כל פרוסה על צלחת הגשה. נפזר מעל כל פרוסה גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ועלי רוקט.
5. ניתן להוסיף עוד מעט מלח ופלפל לפי הטעם, ולהגיש מיד כשהמנה חמה וטרייה.