1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והצ'ילי ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס ורוטב הצ'ילי המתוק, מערבבים ומביאים לרתיחה קלה.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 5 דקות.
6. מוסיפים את הפסטה המבושלת לרוטב ומערבבים היטב עד שהפסטה מצופה ברוטב.
7. מגישים חם עם כוסברה קצוצה מעל.