1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2. בבלנדר, טוחנים את הקשיו המושרה עם חלב השקדים עד לקבלת מרקם חלק.
3. מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
4. מוסיפים את השום והפטריות וממשיכים לטגן עד שהפטריות מתרככות.
5. מוסיפים את רוטב הקשיו למחבת ומערבבים היטב.
6. מתבלים במלח, פלפל ושמרי בירה ומבשלים עוד כ-5 דקות.
7. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
8. מגישים חם ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.