1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. חותכים את הקישואים לפרוסות דקות.
3. מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את השום הקצוץ. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
4. מוסיפים את הקישואים למחבת ומבשלים כ-5 דקות עד שהם מתרככים.
5. מוסיפים את הפסטו למחבת ומערבבים היטב עם הקישואים.
6. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עוד 2 דקות.
8. מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת ועלי בזיליקום טריים לקישוט.