1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה.
2. בזמן שהפסטה מתבשלת, חותכים את הפלפלים הקלויים לרצועות דקות.
3. מחממים שמן זית בסיר גדול ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
4. מוסיפים את הפלפלים הקלויים והתרד לסיר ומבשלים עד שהתרד מתרכך.
5. מוסיפים את הפסטה המבושלת לסיר יחד עם חצי כוס מים. מערבבים היטב.
6. מוסיפים את גבינת הפרמזן, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים עד שהגבינה נמסה והרוטב עוטף את הפסטה.
7. מגישים חם ומפזרים מעל עוד קצת גבינת פרמזן אם רוצים.