1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את אגוזי המלך למחבת ומטגנים במשך 2-3 דקות עד שהם מתחילים להזהיב.
4. מוסיפים את הרוזמרין הקצוץ ומערבבים היטב.
5. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה קלה. מבשלים במשך 2 דקות נוספות.
6. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
7. מוסיפים את הפרמזן המגורד, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב.
8. מגישים חם עם תוספת פרמזן מעל, אם רוצים.