
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
3. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את הקייל למחבת ומבשלים עד שהוא מתרכך, כ-5 דקות.
5. מוסיפים את גרעיני החמנייה ומערבבים היטב.
6. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים עד שהכל מתערבב היטב.
7. מוסיפים את שמרי הבירה (אם משתמשים), פרמזן, מלח, פלפל ומיץ לימון. מערבבים היטב.
8. מסירים מהאש ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
9. מגישים חם ונהנים!