1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2. מחממים שמן קוקוס במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את הטופו ומטגנים עד שהוא מזהיב מכל הצדדים.
5. מוסיפים את אבקת הקארי, רוטב הסויה, רוטב הדגים הטבעוני והסוכר החום ומערבבים היטב.
6. מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה.
7. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות.
8. מוסיפים את האפונה, הגזר, הפלפל האדום והפטריות ומבשלים עוד 5 דקות.
9. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב עד שהפסטה מצופה ברוטב.
10. מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים חם.