1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום עד שהוא מזהיב.
3. מוסיפים את החרדל והדבש למחבת ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את השמנת המתוקה ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך מעט.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
7. מפזרים מעל את הפרמזן המגורד ומערבבים קלות.
8. מגישים חם עם פטרוזיליה קצוצה לקישוט.