
1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. הניחו את הפלפלים האדומים על תבנית אפייה וצלו אותם בתנור כ-20 דקות, עד שהם רכים וקליפתם משחימה.
3. הוציאו את הפלפלים מהתנור, הכניסו לשקית ניילון וסגרו אותה לכמה דקות כדי להקל על קילוף הקליפה.
4. קלפו את הפלפלים והסירו את הגרעינים.
5. במעבד מזון, טחנו את הפלפלים הקלויים עם הקשיו, שמן הזית, השום וחלב הקוקוס עד לקבלת רוטב חלק.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
7. בינתיים, בשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן.
8. סננו את הפסטה והחזירו אותה לסיר.
9. הוסיפו את הרוטב לפסטה וערבבו היטב.
10. הגישו חם עם עלי בזיליקום טריים לקישוט.