1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומוסיפים את הפטריות. צולים אותן עד שהן מזהיבות ורכות.
3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד דקה.
4. מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את היוגורט. מערבבים היטב עד שהרוטב אחיד.
5. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן והפטרוזיליה הקצוצה.
7. מגישים חם ונהנים!