1. חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. בשלו את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. סננו והניחו בצד.
3. במחבת גדולה, חממו את שמן הזית והוסיפו את השום הכתוש. טגנו קלות עד שהשום מזהיב.
4. הוסיפו את העגבניות המיובשות וערבבו.
5. הוסיפו את השמנת המתוקה, המלח והפלפל, ובשלו על אש נמוכה עד שהתערובת מתחממת.
6. הוסיפו את הפסטה המבושלת למחבת וערבבו היטב עם הרוטב.
7. הוסיפו את הגבינות המגוררות וערבבו עד שהן נמסות ומתמזגות עם הפסטה.
8. העבירו את התערובת לתבנית אפייה ואפו בתנור כ-15 דקות, עד שהגבינה מזהיבה ומבעבעת.
9. הוציאו מהתנור, קשטו בעלי בזיליקום טריים והגישו חם.