1. בקערה גדולה, נערבב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. נוודא שהכל מעורבב היטב.
2. בקערה נפרדת, נערבב את החלב, הביצה, שמן הקוקוס ותמצית הווניל. נערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. נוסיף את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ונערבב בעדינות עד שהכל מתאחד. נוסיף את השוקולד צ'יפס ונערבב בעדינות.
4. נחמם מחבת על אש בינונית ונשמן קלות. נשפוך כף מהתערובת למחבת ונבשל עד שמופיעות בועות על פני השטח. נהפוך ונבשל עוד כדקה נוספת.
5. נחזור על הפעולה עם שאר התערובת. נגיש חם עם סירופ מייפל או פירות טריים.