1. בקערה גדולה, נערבב את קמח הקינואה, קמח הקוקוס, סוכר הקוקוס, אבקת האפייה והמלח. נוודא שהכל מעורבב היטב כדי שהפנקייקים יצאו אחידים.
2. בקערה נפרדת, נערבב את חלב השקדים, הביצים, תמצית הווניל ושמן הקוקוס המומס. נערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
3. נוסיף את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ונערבב בעדינות עד שהכל מתאחד. נזהר לא לערבב יותר מדי כדי שהפנקייקים לא יצאו קשים.
4. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף מעט שמן קוקוס. כשהשמן חם, נתחיל לשפוך כפות מהתערובת למחבת, נוודא שיש מספיק מקום בין הפנקייקים.
5. נטגן את הפנקייקים כ-2-3 דקות מכל צד, עד שהם מזהיבים וניתן להפוך אותם בקלות.
6. נגיש את הפנקייקים חמים עם פירות יער מעל, ניתן להוסיף גם מעט סירופ מייפל או דבש לפי הטעם.