1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את כל הירקות המגוררים והקצוצים יחד עם האפונה.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים והוסיפו את החלב והשמן זית. ערבבו היטב.
4. הוסיפו את הקמח ואבקת האפייה לתערובת הביצים וערבבו עד לקבלת בלילה חלקה.
5. הוסיפו את תערובת הירקות לבלילה וערבבו בעדינות עד שהכל מתאחד.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את גבינת הפרמזן המגוררת.
7. בעזרת כף, הניחו תלוליות מהבלילה על תבנית האפייה, והשאירו מרווחים קטנים בין כל פנקייק.
8. אפו בתנור במשך 20 דקות או עד שהפנקייקים מזהיבים ויציבים למגע.
9. הוציאו מהתנור והניחו להתקרר מעט לפני ההגשה.