1. בקערה גדולה, נערבב את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. ניצור גומה במרכז.
2. בקערה נפרדת, נערבב את הביצים, החלב, השמן ותמצית הווניל. נשפוך את התערובת הרטובה לתוך הגומה שיצרנו בתערובת היבשה ונערבב בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.
3. נחמם מחבת טפלון על אש בינונית ונשמן קלות. נשפוך כף מהבלילה למחבת ונשטח מעט. נניח כפית ריבה במרכז הפנקייק ונכסה בעוד כף בלילה. נטגן עד שמופיעות בועות על פני השטח, נהפוך ונמשיך לטגן עד שהפנקייק זהוב משני הצדדים.
4. נחזור על הפעולה עם שאר הבלילה והריבה.
5. נפזר אבקת סוכר מעל הפנקייקים המוכנים ונגיש חם.