1. מתחילים בבישול הפנה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים בצד.
2. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את העגבניות המיובשות ואגוזי המלך למחבת ומטגנים יחד למשך 2-3 דקות, עד שהאגוזים מתחילים להזהיב.
4. מוסיפים את הפנה המבושלת למחבת ומערבבים היטב כך שכל הפסטה תתכסה בטעמים.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את עלי הבזיליקום הטריים. מערבבים בעדינות.
6. מגישים חם עם פרמזן מגורד מעל.