
1. חממו תנור ל-200 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. במעבד מזון, שלבו את הקינואה המבושלת, החומוס, הבצל, השום, הפטרוזיליה והכוסברה. עבדו עד לקבלת תערובת אחידה.
3. הוסיפו את הכמון, הכוסברה הטחונה, המלח והפלפל השחור. ערבבו היטב.
4. הוסיפו את קמח החומוס ושמן הזית, וערבבו עד שהתערובת מתגבשת.
5. צרו כדורים קטנים מהתערובת והניחו על תבנית האפייה.
6. אפו בתנור במשך 20-25 דקות, או עד שהפלאפל מזהיב ופריך.
7. הגישו חם עם טחינה, סלט ירקות טרי ופיתה חמה.