1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והמים עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד למשך 30 דקות למנוחה.
2. מוסיפים את המחמצת, המלח, הסוכר ושמן הזית לתערובת ומתחילים ללוש את הבצק. לישה ידנית תימשך כ-10 דקות, עד שהבצק חלק וגמיש.
3. מכסים את הקערה שוב ומניחים לבצק לתפוח במקום חמים למשך שעתיים, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
4. מחממים תנור ל-250 מעלות צלזיוס ומניחים אבן אפייה בתוכו לחימום מוקדם.
5. מחלקים את הבצק ל-8 כדורים שווים ומרדדים כל כדור לעובי של כ-1 ס"מ.
6. מניחים את הפיתות על אבן האפייה החמה ואופים במשך 5-7 דקות, או עד שהפיתות מתנפחות ומקבלות צבע זהוב.
7. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.