1. התחילו בהמסת השוקולד הלבן: הניחו את השוקולד בקערה חסינת חום והניחו אותה מעל סיר עם מים רותחים. ערבבו בעדינות עד שהשוקולד נמס לחלוטין. הניחו לו להתקרר מעט.
2. בבלנדר, שלבו את קרם הקוקוס, מיץ האננס, הרום הלבן, השוקולד הלבן המומס והסוכר. ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
3. הוסיפו את הקרח לבלנדר וערבבו שוב עד שהתערובת קרה ומוקצפת.
4. מזגו את הקוקטייל לכוסות גבוהות ויפות.
5. לקישוט, הוסיפו פרוסת אננס על שפת הכוס ופזרו מעט שוקולד מגורר מעל.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המפתיעים!