1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את המיסו, הסויה, המירין, הסוכר החום, שמן השומשום, השום והג'ינג'ר עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
3. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים אותם במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
4. הופכים את פילה הסלמון וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות.
5. מוסיפים את הרוטב למחבת ומבשלים עוד כ-5 דקות, תוך כדי שמדי פעם יוצקים מהרוטב על הסלמון בעזרת כף.
6. מסירים מהאש ומעבירים את פילה הסלמון לצלחת הגשה.
7. מקשטים בבצל ירוק קצוץ ושומשום קלוי ומגישים חם.